AlbertsKleve BNO  |  iepenlaan 25  |  9401 LS Assen  |  (0592) 318 881  |  e-mail

Het bureau

AlbertsKleve BNO is een ontwerpbureau voor grafische en ruimtelijke vormgeving. AlbertsKleve onderzoekt, ontwerpt, adviseert, begeleidt en geeft vorm aan zeer diverse vormen van communicatie-middelen. Van huisstijlen tot affiches, van boek tot tentoonstelling. Ons bureau heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van grafische en ruimtelijke vormgeving en is gevestigd in het noorden van het land, in Assen.

Form follows function…

Unieke en spannende ontwerpen worden door deze visie en werkwijze geleverd; helder, functioneel en gericht op de door de opdrachtgever gestelde vraag. Vanuit de inhoud gaan wij op zoek naar de beste oplossingen.
Onze werkwijze is direct; door onze korte communicatielijnen kunnen we goed luisteren, inleven en direct vertalen naar een sterk concept en ontwerp.
Zo werken we met veel plezier en passie aan opdrachten voor o.a. gemeenten, het bedrijfsleven en in de sectoren cultuur, educatie en zorg en welzijn.

Lid BNO

AlbertsKleve is lid van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO).
Het lidmaatschap van deze branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus staat garant voor kwaliteit en houdt een waarborg in: BNO-leden dienen te voldoen aan de door de vereniging gestelde normen w.b. een professionele vakuitoefening.

Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van de BNO van toepassing.

 

Gerard Alberts en Marjolein Kleve